BeautyGelaatsverzorging

facialcare

Een mooiere huid... een beter gevoel...

Onder invloed van interne en externe factoren verandert je huid in de loop van de tijd. Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het is om de juiste crèmes en verzorgende producten te gebruiken. Een goede verzorging van de huid is ook heel belangrijk voor mensen die vaak make-up gebruiken of voor mensen die in een vervuilde omgeving wonen of werken. Mensen die regelmatig het gelaat laten behandelen zien er stralend uit en voelen zich beter. Hun huid veroudert minder snel en blijft veel strakker.

Yon-Ka is al meer dan 65 jaar pionier in het maken van verzorgingen en producten op basis van een samenspel van aromatherapie en fytotherapie. Alle producten worden ontworpen en geproduceerd in Parijs. Naast de aromatische geuren van een Quintessence* van essentiele olien, werkt Yon-Ka op basis van klinische testen om resultaat te kunnen garanderen. Tijdens elke verzorging wordt een huidanalyse gedaan en wordt de verzorging aangepast naargelang huidtype en huidprobleem.

*De 5 essentiele olien, geranium, cypress, lavendel, tijm en rozemarijn zorgen voor een kenmerkende geur die relaxerend en verzorgend werken. Yon-Ka vindt u op alle continenten in meer dan 50 landen, waardoor de producten aan verschillende wetten en regels van cosmetica voldoen. Elk Yon-Ka instituut hanteert dezelfde rituelen en alle verzorgingen zijn over de hele wereld gelijk.

*een overzicht van de verschillende gelaatsverzorgingen en prijzen zijn terug te vinden op onze prijslijst