HairHair & Styling

Het volledige team is op de hoogte van de laatste snit- en kleurtechnieken.

Zowel mannen, vrouwen en kinderen kunnen hier terecht voor een nieuwe haarsnit. Als Redken stylisten helpen wij u om mooie multi-dimensionale kleuren te creëren met een schitterende glans. Bovendien behoudt uw haar een optimale haarconditie dankzij de geavanceerde verzorgende ingrediënten van de kleurproducten.

Elk kleurproduct heeft een geavanceerde technologie en buitengewone conditioning om uw haar de gewenste kleur te geven en om de kwaliteit van het haar te behouden. Dankzij de proteïnen, natuurlijke oliën en andere voedende ingrediënten dat in de Redken producten zit, kunnen wij u haar de beste verzorging geven. Extreem beschadigd haar kunnen wij er weer helemaal bovenop helpen mits de juiste verzorging.


Wil je van stijl naar krullend haar? Of wil je van krullend naar stijl haar?Beide zijn mogelijk. Ook deze producten omvatten conditionerende ingrediënten, zoals taurine, plantaardige proteïne en natuurlijke extracten om de kwaliteit van het haar te behouden. Hierdoor krijgt het haar een mooie glans en is het haar goed kambaar.

Wij trachten de klant altijd een goed gevoel te geven en de coupe, kleur- of opsteekkapsel te bezorgen waar de klant altijd van heeft gedroomd.