Avondje uit met Redken

Avondje uit met Redken

Dankzij Sara van Hair and Beauty Center mocht ik mee naar The Redkenmansion. Sara werkt enkel met de producten van Redken, waardoor mijn haren de producten ook gewend zijn. In het Brusselse Ukkel had Redken een feestelijke chateau afgehuurd om de nieuwe 2015-snufjes voor te stellen. Zo zal er onder andere een nieuwe lijn komen genaamd Extreme Lenght, die de haargroei zal vergemakkelijken. Daarnaast zijn er ook nieuwe kleuren en technieken die we later door middel van onze salons zullen voorstellen. Nu terug naar The Redkenmansion. Binnengekomen kregen we meteen een overweldigend gevoel.. Een gemaskerd bal in een kasteel. En dat op een maandagavond.

We werden ontvangen door de knappe man inclusief sixpack. We konden het natuurlijk niet laten zijn cape open te trekken en eens te neuzen wat voor vlees hij in de kuip had. Hapjes en drankjes waren er à volenté: cava, wijn, gin-tonic, frieten, hamburgers, espuma en zelfs Ben & Jerry’s.

Na een voorstelling van de nieuwigheden van 2015 mochten we een kijkje nemen in The Mansion. Er was een pillowroom, een color boudoir en een voorstelling van Redken TV. Dat laatste is een televisietoestel dat je kapper in zijn zaak zal hangen met daarop de nieuwe dingen van Redken maar ook van het salon. Er was een heuse photobooth waar we met ons masker op de foto mochten. Stiekem hebben we ons masker ingewisseld en hebben we simpelweg gekozen voor de mijnheer met de sixpack. Slim plan!

Na nog wat danspasjes besloten we huiswaarts te rijden. Sara boordevol ideetjes om van 2015 een top Redken-jaartje te maken. Ik ben alvast benieuwd! Thanks Hair and Beauty Center Averbode voor de invite!