Hair and Beauty Center Averbode in een nieuw jasje

Hair and Beauty Center Averbode in een nieuw jasje

Verwelkomen deden ze ons met een heuse cava-bar, waar iedereen naar believen mocht klinken op het nieuwe pand. Het nieuwe pand is trouwens een volledige nieuwbouw, waar Sara binnenkort zelf ook gaat intrekken. Ruime lichtinval gecombineerd met de nieuwste lichttechnologie zorgen ervoor dat het resultaat van de klanten optimaal zal zijn. Daarnaast is het ook bijzonder fijn dat de complete zaak één samenhang is: zowel het kapsalon als de nagelstudio als het schoonheidsinstituut. Reacties van de klanten waren ook veelbelovend door het fijne wauw-effect.

Sara werkt uitsluitend met de producten van Redken en met extensions van Great Lenghts. Uit ervaring hebben zowel Inge als ik daar alleen maar positieve woorden voor. Loremie werkt in het schoonheidsgedeelte met de producten van Germaine De Capuccini en met Bellapierre. Ik ben trouwens heel benieuwd naar de wimperverlengingen die zij ook weet aan te bieden. Wimper per wimper wordt aangebracht en de wimpers zijn gemaakt van zijde.

Binnenkort vertel ik jullie meer over mijn nieuwe extensions. De vorige zijn maar liefst 7 maanden perfect gebleven. Me happy!